Azi e o zi cu febra (a doua din viata ei de un an) asa ca sarbatorim cu socata :-) Nu stiu daca e doar efectul rehidratarii faptul ca febra scade vizibil dupa un pahar cu socata.
Fiindca era cat de cat bine dispusa am iesit putin si la biserica si am profitat de vremea frumoasa sa facem niste poze.
Eu eram foarte obosita si era cat pe-aci sa ma ascund in spatele virozei Elenei si sa nu plec la biserica, dar, inspirata de nevointa sfintei Elena, m-am urnit totusi de-acasa. Am ajuns tarziu, dar am ajuns. Nadajduiesc si eu la binecuvantarea sfintei.
Fiindca era cat de cat bine dispusa am iesit putin si la biserica si am profitat de vremea frumoasa sa facem niste poze.
Eu eram foarte obosita si era cat pe-aci sa ma ascund in spatele virozei Elenei si sa nu plec la biserica, dar, inspirata de nevointa sfintei Elena, m-am urnit totusi de-acasa. Am ajuns tarziu, dar am ajuns. Nadajduiesc si eu la binecuvantarea sfintei.
La multi ani in Hristos, micuta Elena!Sfanta Imparateasa sa te duca si pe tine spre Imparatie!
ReplyDeleteAnul acesta am experimentat un nou tio de socata, care are avantajul ca poate fi consumata pe loc: pun in blender cateva flori de soc (cat mai fara tije) si una doua lamai curatate de coaja. Dupa ce le blenduiesc bine, le strecor si adaug miere si mai lungesc cu apa, ca iese destul de concentrata. Copiilor le place chiar mai mult, pentru ca nu e acidulata.
ReplyDeleteDa, e mai buna pt cei mici neacidulata, dar cei mari se dau in vant dupa bule.
DeleteMa intreb daca fermentarea nu ajuta la extractia si cresterea digestibilitatii anumitor compusi
La multi ani,Elena! ...te-a imbracat mama ca pe o printesa ...sa cresti mare ,sanatoasa,si cu viata in Hristos!
ReplyDeleteLa mulţi ani, Eleniţa! :)
ReplyDelete