...niste bomboane de post in Agion Oros care ma fac sa uit de toate hotararile despre restrictii alimentare si sa iau "numai una"😊 Ma indreptatesc sa consum macar simbolic pentru ca mi le aduce sotul cu dragoste si ma consolez cu gandul ca le intalnesc rar si nu imi vor afecta major biochimia.
Baza este din oleaginoase macinate inglobate in caramel, deasupra se gaseste un miez cremos (o crema cam ca de ecler, dar mult mai fina) pe care e turnata o lama fina de jeleu de fructe. Totul e glasat in strat subtire de ciocolata. Asta e varianta care imi place cel mai mult. Mai sunt si altele, mai crocante, mai cu cocos sau foarte tari, doar din alune, migdale, caramel, ciocolata.
Friday, March 23, 2018
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Era mai bine daca nu mai descriai in amanuntit ingrendientele ..😰😰😰😰😰miai facut o pofta😆😆😆..
ReplyDelete🙄 Eu ma tot gandeam ca s-o gadi vreun cofetar sa vrea sa invete ce si cum si sa isi deschida si la noi bombonerii din astea.
DeleteOr fi în Athos, dar sigur nu se fac acolo, ci sunt din comerț. În toate orașele grecești sunt cofetării de unde se pot cumpăra în vrac. Variantele de la noi sunt cele moldovenești, marca "Bucuria copiilor" :-D
ReplyDeletehttp://www.bucuriaromania.ro/produs/brandusa/
ReplyDeleteNu prea se compara, dar am mancat azi un tort foarte bun , facut dupa reteta de aici: https://www.asociatia-supra.ro/tort-vegan-ingrediente-naturale-raw
ReplyDeleteBlatul era facut doar din curmale amestecate cu nuci sau migdale si nuca de cocos,omogenizate la robot. Ma gandesc ca s-ar preta compozitia asta si la facut niste bilute, pe post de bomboane.
Normal ca sunt din comert , ar fi culmea sa se faca in Athos asa dulciuri fine. Dar multi pelerini cumpara din afara si duc sau chiar manastirea are contract afara si periodic le sunt livrate de catre cofetarii.
ReplyDelete