- paine cu faina de secara (o jumatate de kg la 2kg de faina de grau) si tarate de grau (o mana); se framanta mai greu, dar e singurul sport pe care-l practic :)
- in loc de biscuiti (dulci) cu iaurt, mâncăm iaurtul si cu paine si putina sare
- lui Grigo ii place sa rontaie nuci (cu sau fara miere)
- saratele dupa o reteta simpla pe care o fac si piticii (doar cu unt, telemea de vaca si un ou)
- am reluat un obicei mai vechi de a rontai felii de morcov crud
- migdale rehidratate, humus, pasta de susan (sursa de inspiratie )
- desi nu-mi place ideea de a manca legume care nu sunt de sezon, pentru ca iarna asta copiii au cerut tsatsiki si ardei gras rosu am făcut excepţie
- zeama de varza de anul acesta a avut un succes extraordinar
- pate de casă
- am gatit de cateva ori si omleta cu jumari sau cu felii de "trandafiri" (de care ma ingretosam pana anul asta, sincera sa fiu).
Tuesday, January 24, 2012
Ce mai mancam...
Labels:
alimentaţie
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment