Saturday, December 15, 2018

Chinul...

...de pe lume: sa gatesti caracatita caracatita proaspata ca sa saturi opt oameni.


7 comments:

  1. Daca ai facut insai asa si a-ti mancat data viitoare poti gati simplu si vezi daca chiar merita toata miscarea asta cu cuptorul. Adica poti aprecia diferenta la gust.
    MariaM

    ReplyDelete
  2. Chinul nu tine de cuptor (nici nu am facut-o la cuptor) ci de curatarea ei de piele

    ReplyDelete
  3. Pai nu trebuie curatata de piele. Cum o cureti de piele, nu fug ventuzele;
    Asa cu pielea ei se manamca :) ba chiar aimei caraie daca o fierb putin mai mmult si se decojeste cand intepi cu furculita. Daca uit de mine si o fierb de mai cade si cate o ventuza noci nu o pun pe masa :)

    ReplyDelete
  4. Serios? Pe la noi toate retetele sunt cu etapa asta a curatarii de piele, care cica ar fi toxica, alergena

    ReplyDelete
  5. Vai de mine acum am citit mai atent reteta asta pusa de tine care spune : se curata pielea cu latul unui cutit a doua zi:) Pai si prima zi cum o mancati ? Prima zi nu da alergii ?

    ReplyDelete
  6. ha, ha super. Gatesti azi si mananci doar maine. Si mai si faci o mie de mancaruri am vazut dintr-una doar .

    ReplyDelete