Monday, March 2, 2020

In ziua...

... lasatului sec parintele-sot a facut o sfestanie la o familie tanara de credinciosi cu multe probleme sufletesti nerezolvate inca, concretizate in certuri si batai parte in parte.
Seara, la vacernia iertarii, l-a cautat ca din senin un cunoscut cu care avusese o veche rafuiala care parea incheiata de cateva luni bune. Omul voia bani, despagubire la un mic accident rutier in care fusese implicata sotia lui si Maria noastra. Avusese portiera zgariata de oglinda masinii noastre, din cauza unei intalniri pe un pod ingust, total nesemnalizat si neiluminat. Din cauza ca sotia dansului circula cu faza lunga in momentul accidentului, atunci nu a vrut nici la politie, nici la asigurator. Acum, insa, cu putin alcool la bord, era foarte vocal si promitea ca ne face masina "numai cruciulite" cu toporul☺️.

Nu cred ca ar fi trecut la fapte, dar pr meu si-a zis ca daca pretul impacarii e 125 lei (pentru atata suma era taraboiul) i-a dat 200 sa ii treaca supararea. De notat ca persoana cu pricina nu e defel un om sarac pe care sa il fi impovarat peste masura o paguba ca asta.

Pentru cine nu vede inca legatura dintre cele doua evenimente: vrajmasul se razbuna daca este alungat din vreo casa in care isi gasea odihna, instigand pe altii la ura impotriva preotului.

1 comment:

  1. Cat de adevarat! Domnul sa va dea putere ! Eu ma supar pe nimicuri , nu stiu ce as face daca as intalni asa oameni! Post bun de la Domnul!

    ReplyDelete