Tuesday, March 3, 2020

Cand are...

...un necaz, o ispita, o teama, o incercare tot crestinul se roaga. Mai ales atunci cand simte ca tot ce poate intreprinde el omeneste este prea putin pentru a escalada obstacolul, se aseaza inaintea lui Dumnezeu si asteapta o solutie mai presus de fire.
De asemenea, orice mama din Biserica stie ca a deprinde copilul sa se roage este esential in formarea lui.

Daca simtiti un pericol in ceea ce priveste vaccinarea, in afara de orice alte demersuri, mergeti si pe vatianta acesta a rugaciunii. Informati-va copiii pe masura intelegerii lor despre ce va urma daca legea intra in vigoare si rugati-va cu simtire impreuna cu ei, special pentru ceea ce va nelinisteste.

Acum,  stiti cum este? Mult poate rugaciunea staruitoare a dreptului. Copiii sunt mai curati de la sine, iar pentru cei mai in varsta, pocainta sincera este curatitoare. Rugaciunea insotita de pocainta, mai ales acum in post, poate face mari minuni: daca nu va schimba lucrurile la nivel national, macar va gasi o portita prin care sa iti afli pacea in cazul tau particular.

3 comments:

  1. În seara aceasta, fetița mea a început să cânte stâlcit, așa cum poate ea la 3 ani "cu noi este Dumnezeu", tocmai când citeam eu pe tema vaccinurilor. Aşa vine pacea.

    ReplyDelete
  2. Intotdeauna am crezut ca rugaciunile copiilor sunt cele care atrag cel mai usor mila si ajutorul Domnului, al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Sai.

    ReplyDelete