Saturday, May 16, 2020

Iar...

...ma copleseste bunul Dumnezeu cu demonstratii ale purtării Lui de grija: pe scurt am cartit pentru niste milostenii facute de sotul meu si astazi, pe strada efectiv, am primit inapoi printr-o doamna crestina (o veche cunostinta, care nici macar nu mai locuieste in orasul nostru de ceva vreme) exact suma pe care fusesera discutiile noastre. Nu as fi primit darul dansei, fiindca deocamdata nu suntem foarte presati cu banii, dar a insistat spunand ca este in numele Domnului Iisus.

Am acceptat fara sa verific suma. Cand am ajuns in casa si am vazut, mi-au dat lacrimile de parere de rau si rusine fata de Dumnezeu, ca nu m-am increzut in bogatia lui nemasurata care ne poate hrani pe toti si am comentat ajutorul pe care parintele meu l-a dat altora din teama pentru viitorul economic tulbure.

Astfl de lectii de viata intaresc credinta in Scriptura (ECCLESIASTICUL 11,23)

4 comments:

  1. Ce comoara de sot și părinte aveți!
    Sa mulțumiți Domnului ca vi l-a dăruit!

    Toată stima și respectul pt vrednicul părinte Dumitru!

    ReplyDelete
  2. E intr-adevar generos si foarte ravnitor in ale credintei, slava Domnului!

    ReplyDelete
  3. Of Doamne cred ca pentru preoti ça Parintele dumneavoastra ne mai pasuieste bunul Dumnezeu. Asa e si parintele nostru.

    ReplyDelete
  4. Si eu am cartit o data cand sotul a fost in Sfantul Munte si a cheltuit toti banii pe care ii dusese cu el "de rezerva" cumparand iconite, metaniere etc (inutile din punctul meu de vedere, pt ca oricum avem o gramada). Minunea a fost ca in prima zi in care a mers la serviciu a primit o prima neasteptata cu exact aceeasi valoare ca si suma cheltuita.

    ReplyDelete