Saturday, February 2, 2019

Raspuns...

...la doua intrebari mai putin prietenoase:

  • titlurile astea "imbecile" nu sunt o idee personala originala, ci sunt inspirate din felul in care isi iau denumirea multe din rugaciunile bisericii, si anume din primele cuvinte ale rugaciunii. Ex: "Si ne da noua, Stapane..." Am procedat asa ca sa nu pierd vremea cautand un titlu sugestiv pentru fiecare idee pe care vreau sa o enunt. E o economisire a gandului, pe care detest sa il irosesc pe desertaciuni si formalisme
  • Nu, nu ma plateste nimeni sa scriu si nici nu scot bani de pe urma blogului acestuia, chiar daca zilnic am sute/mii de vizualizari. Consider ca e o lucrare de suflet, o expresie putin cosmetizata a vietii mele si o incercare de intr-ajutorare pentru femeile aflate la inceput de drum, care sovaiesc sau sufera (ca mine oarecand) neavand in imediata apropiere pe cineva cu care sa impartaseasca experiente, ispite si nedumeriri legate de viata intr-o familie numeroasa (fenomen total neconformist in tara si zilele noastre).

5 comments:

  1. Eu imi doresc sa scrii. Pui punctul pe i in multe probleme importante de care ne lovim toate dar nu stim sa formulam. De foarte multe ori am senzatia ca numai mie mi se intampla. Parca e mai usor de dus si inteles cand vezi ca e crucea tuturor.

    ReplyDelete
  2. Sa va lumineze Dumnezeu, sa scrieti aici multe lucruri ziditoare de suflet, nu doar pt mame, cat si pt tati... Cine vrea, se foloseste de ce scrieti, cine nu, sa urmareasca alte bloguri...Numai bine! Sanatate!

    ReplyDelete
  3. Doamne fereşte sa nu ne mai scrieţi! Mai prinzi curaj văzând lupta altuia. Nu mai zic ca te mai si inspiri cu una cu alta. Dacă au fost persoane care se întreabă de cele scrise in postare, m-aş mira sa caute vreun răspuns sau ceva nevoie de exemplu, ca sa poată duce mai departe ziua de mâine... PS: O oarecare tristeţe mă cuprindea când vizitam blogul si "nu vă găseam"!

    ReplyDelete