Monday, February 11, 2019

Dragi...

...baieti, nu faceti tantrumuri atunci cand nu vi se acorda respectul si increderea dorite. Fiti cerebrali, asa cum va sta bine, si cautati sa intelegeti ca acestea se dobandesc in timp.

Faceti efortul de a va autoanaliza si a lucra asupra propriului comportament acolo unde este nevoie pentru a infirma banuielile, reticenta si subestimarile de care aveti parte de la cei dragi mai ales (parinti, frati, bunici, prietena). Daca faptele  voastre le dezmint in mod constant, suspiciunile nu isi vor mai face simtita prezenta.

Odata ce ai castigat increderea cuiva, automat te vei bucura de mai putin control si de mai multa libertate in raport cu respectivul. Suna bine, nu? Pentru asa ceva trebuie insa munca multa cu sinele si indelunga rabdare, cu care orgoliul si lenevirea nu fac casa buna...

4 comments:

  1. Doamne ajuta ! D-na Ecaterina am cunoscut ieri un crestin foarte necajit care locuieste intr-o camera sociala aproape de caminul de la Vasiliada unde plateste 130 lei, insa nu pentru mult timp intrucat el lucra la o spalatorie care tocmai s-a inchis. Acest tanar are o fetita de 7 luni care a fost diagnosticata cu cancer si care in prezent se afla internata la sectia de oncopediatrie. El merge aproape zilnic la Biserica Sfanta Treime (vizavi de liceul Carol), Pr. Razvan Tismonariu il cunoaste pe baiat si va poate spune mai multe despre el. Rugamintea mea este urmatoarea: daca aveti posibilitate sau daca cunoasteti pe cineva care doreste sa ajute acesti crestini mergeti la Biserica Sfanta Treime si lasati la pangar ceea ce doriti pentru Daniel(asa il cheama pe baiat). Doamnele il cunosc pe Daniel si îi vor înmâna dumnealor ceea ce puteti lasa pentru el. Am vrut sa va spun despre acest caz întrucât știu că și familia dumneavoastră a trecut prin momente grele cu Elenuta. Va multumesc. Un cititor al blogului dumneavoastra

    ReplyDelete
  2. Doamne ajuta. L-am intrebat pe pr. Razvan de Daniel(pe care-l cunosc de multi ani, are o imaginatie bogata), copilul este doar racit, nici vorba ca ar fi bolnav de cancer. Crestinii care-l ajuta ii dau lapte praf, pampers, alimente, niciodata bani.

    ReplyDelete
  3. Nu cunosc personal cazul. Pe viitor nu cred ca mai public anunturi de genul acesta. Pe FB merg mai bine anunturile umanitare.

    ReplyDelete