Monday, February 18, 2019

In parcare...

...la supermarket am observat ca sunt mult mai multe locuri rezervate persoanelor cu handicap decat cele tip "mama si copilul", desi imi spune gandul ca (slava Domnului!) in populatia tarii noastre procentul de mame care merg la cumparaturi cu copii mici dupa ele e mult mai mare decat cel al oamenilor cu dizabilitati care se autoaprovizioneaza. Nu pare firesc. Eu, gravida, mai merg cu Ghe la magazin si ma deranjeaza sa las masina departe de intrare.

4 comments:

  1. Și eu am remarcat și chiar parchez de obicei pe locurile persoanelor cu nevoi speciale când nu am încotro. Din fericire, paznicii mă văd cu copiii mici-unul de mână, altul în braţe - și dau dovadă de înțelegere.
    Andreea

    ReplyDelete
  2. Parcati pe locurile pt handicapati...nici o problema...la fel procedam si eu cand eram graviduta si cu inca o maimutica dupa mine...nimeni nu mi a ridicat masina, nici nu m a atentionat macar pt asta...sanatate si putere!

    ReplyDelete
  3. Pai uneori am cate o contractie in care chiar ma misc greu ca un handicapat, n-ar fi prea departe de adevar😊

    ReplyDelete
  4. Eu stiam ca poti parca linistit si pe locurile destinate persoanelor cu handicap daca ai in masina scaun special pentru copii sau scoica. Noi de 6 ani, de la primul copil tot asa parcam, ne-a spus paznicul in parcarea unui mall

    ReplyDelete