Wednesday, February 19, 2020

Daca este...

...adevarat ca gandul omului poate face rau la distanta, strategiile pe care le-am mai enuntat in postarile despre narcisisti vor lucra doar partial. Ele sunt foarte bune, dar trebuie in mod cert dublate de multa rugaciune personala (psaltire, acatistul acoperamantului si alte cereri de  ocrotire ale sfintilor) si de periodice dezlegari facute de preot. Daca locuiesti in casa cu N, trebuie sa
faci si sfestanie in momentul in care simti ca lucrurile o iau razna.
Nu pot sa detaliez, dar stiu cateva cazuri concrete in care rugaciunea sustinuta a facut minuni in solutionarea problemelor cu acesti oameni imposibili.

In orice alt tip de relatie cu N, in afara de casatorie, poti merge linistit pe "no contact" daca situatia sociala permite. Daca Dumnezeu a ingaduit sa te casatoresti cu un om care te-a dorit doar ca sa te demonteze si apoi sa desfiinteze din tine tot ceea ce ar fi constituit un posibil ascendent, inseamna ca esti persoana care poate duce astfel de torturi. Indelunga rabdarea ta iti va aduce cu siguranta ceva bun. Intareste-ti fortareata inimii tale si nu calca fagaduintele catre Dumnezeu. Cere mila de la El si nu astepta nimic de la om. Cred si stiu ca daca te tii pe pozitia de a face doar binele, se vor crea in viata conjuncturi prin care ti se va usura situatia cu mult. Ancoreaza-te puternic in Hristos si nu desparti prea usor ceea ce a unit Dumnezeu.

No comments:

Post a Comment