Wednesday, January 16, 2019

Singura problema....

...de sanatate pe care o am in acest ultim trimestru sunt niste varice pe piciorul stang. Inainte de sarcina era turgescent doar un traseu venos de vreo 3cm, dar odata cu al doilea trimestru s-au conturat umflaturi pe toata gamba, plus niste retele vinetii de toata frumusetea, care ma ustura/dor cand stau mai mult in picioare. Din fericire dilatatiile astea sunt doar pe exterior, si nu am inca picioarele umflate cu totul, deci venele profunde au valve cat de cat ok.

Ma intrebam (si, drept sa spun, il intrebam si pe sfantul Pantelimon, care e doctor si se pricepe 😊) ce s-a intamplat cu colagenul meu, daca nu cumva am facut eu vreo greseala prin schimbarile alimentare la care m-am supus. Aveam in minte perioada in care am evitat cat am putut proteinele, mai ales cele animale (fara nuci, seminte, fara albus de ou, fara carne) si m-am axat pe consum de fructe.

Am primit raspuns aseara, discutand cu o prietena pasionata de detoxifiere, care de o luna si jumatate mananca pe zi doar o masa de legume crude cu putin ulei de masline, seara, in rest fiind doar pe fructe proaspete. Tot cerand detalii despre evolutia simptomelor ei am aflat cu uimire ca saptamana asta a constatat disparitia de pe picioare a vinisoarelor inestetice pe care le avea de ani de zile.

Spun cu uimire, pentru ca am o alta cunostinta care s-a operat pe bani grei (si a suferit usturimi cumplite) de asa ceva si care mi-a spus ca pe oricine a intrebat (specialisti in domeniu) a primit raspuns ca situatia nu e reversibila doar pe medicatie, cu atat mai mult nu se retrag niciodata spontan.



11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Eu am observat ca problemele se diminueaza pe masura ce creste numarul de sarcini :), cum s-ar spune repetitia e mama invataturii :))

    ReplyDelete
  3. https://www.napofarm.ro/blog-napofarm/din-toata-inima-despre-vitamina-c-interviu-realizat-de-napofarm-cu-adrian-vornicu.html Draga Ecaterina, dacă ai cont de Facebook poți intra pe grupul Vitalitate și Protecție. Acolo am găsit multe sfaturi utile ref la importanta vit C în sarcina. Cu drag, Adriana.

    ReplyDelete
  4. http://vitalitatesiprotectie.ro/consecintele-electrosmogului-asupra-sanatatii/

    ReplyDelete
  5. http://vitalitatesiprotectie.ro/cap-2-electrosmogul-o-poluare-la-purtator/

    ReplyDelete
  6. http://vitalitatesiprotectie.ro/de-ce-ne-imbolnavim/

    ReplyDelete
  7. http://vitalitatesiprotectie.ro/category/terapii/

    ReplyDelete
  8. https://youtu.be/-Chwxkb2_no

    ReplyDelete
  9. https://youtu.be/SaqPTexvhqM

    ReplyDelete
  10. http://protectie-electromagnetica.ro/tehnologia-cmo/cum-aleg-cmo/

    ReplyDelete
  11. Il stiu pe dl Vornicu de pe fb. Mi-a placut mult prezentarea cu vitamina C

    ReplyDelete