Friday, January 18, 2019

Doamna...

...de religie imi inscrie copilul la... modeling. Cica a inscris-o si pe fata ei. Putin ma intereseaza. Eu nu sunt preocupata sa fac din copilul meu un papusoi sexi, umeras atractiv pentru haine neinteresante. Le-a vorbit copiilor despre modeling si postura corporala de zici ca sunt sedinte de fizioterapie sau gimnastica recuperatorie.

Nu o cunosc personal, dar i-as recomanda ca in loc sa sporeasca ispitele lui fiu-meu (de care si asa trag fetele la modul agasant chiar si pentru el) sa isi trimita sotul acolo, (poate ii face bine la coloana vertebrala).


4 comments:

  1. ah tare ultima fraza...cu substrat. :) parca nu imi vine sa cred..prof de religie sa recomande modeling. in ce lume trăim totusi?!

    ReplyDelete
  2. Asta se intreba si Iuliana... Si totusi, Pinocchio al meu ar fi vrut sa vada cu ce se mananca😊

    ReplyDelete
  3. Modelling nu prea am vazut dar mi se pare foarte trist dansul sportiv(si nu numai) la copii, imbracamintea si gesturile mi se par total nepotrivite pentru ceea ce e un copil, comentez in contextual activitatilor extrascolare.

    ReplyDelete
  4. Vai! Doamna de religie înscrie copii la modeling?! Dânsa știe ce industrie sta in spatele acestui concept? Câtă promiscuitate, chiar prostitutie,se ascunde în spatele unei asemenea colaborări? Nu mi-aș îndemna copilul niciodată spre așa ceva! Mi s-a povestit demult cum se desfășoara un casting pentru manechine și fotomodele, defilau bietele despuiate in fata asa-zisei comisii formata din bărbați care le măsurau cu nerușinare ca pe marfuri! Nu mai spun că multe fete frumoase ajung pe acest traseu al modelingului direct la Capatos pe canapea sau escorte pe te miri unde...Nu mi se pare deloc moral sau sănătos să îndrumi tinerii spre așa ceva! Chiar și numai pentru superficialitatea cu care ajung toți să-și valorifice trupul (când trăiești de pe urma trupului, a imaginii corporale, a frumuseții trecătoare).

    ReplyDelete