Friday, January 31, 2020

Cum necum...

... am ajuns peste noapte temporar in posesia unor particele din moastele parintelui Ioan Gutu de la Colciu. Ma simt datoare sa spun ca a contribuit la doua mici tamaduiri in familia mea. Spun mici fiindca sfantul a rezolvat cazuri mult mai grele, dar pentru mine au fost mari usurari. La Grigo a oprit efectiv evolutia unei viroze catre obisnuita insuficienta respiratorie (deja era cu wheezing etc) iar mamei i-a "luat cu mana" o durere puternica si persistenta de coloana cervicala din pricina careia abia se misca atunci cand a ajuns la mine.
Slava lui Dumnezeu pentru toate!

8 comments:

  1. ��
    Mie îmi pare șocant cum "umblă" Sfintele Moaște prin lume, în pungă, însoțite de fițuici care să le ateste autenticitatea, în ciuda tehnologiei avansate. Oricum ar fi, slavă Domnului pentru toate vindecările minunate!

    ReplyDelete
  2. Sponsorizezi o raclita minuscula? Cine le-a daruit, cu siguranta le cinsteste, dar, tinand votul saraciei, atat si-a putut permite ca ambalaj pentru transport.
    Cuvantul fituica mi se pare putin dispretuitor. Sa stii ca e o foaie decupata cu grija si scrisa de mana. Era mai impresionanta scoasa la imprimanta? Pentru unii, da. Are si niste acte atasate, dar nu am simtit sa le fotografiez.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu dragă inimă sponsorizez! Iată ce propun:
      https://www.bizanticons.ro/ro/cutii-pentru-sfanta-impartasanie/12833-caseta-pentru-sf-moaste-cu-filet-aurie-email-albastru.html
      Scrieți un număr de cont în care să fac transferul bancar :-)
      Andreea

      Delete
  3. Dupa parerea mea e foarte frumoasa. Sa intreb si destinatarul totusi. Trimite-mi un comentariu cu adresa ta de mail (nu il voi publica). As vrea sa iti dau adresa unde imi poti trimite raclita respectiva ca sa eliminam orice suspiciune legata de folosirea banilor. Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu vreau sa sponsorizez financiar, nu sa o cumpar, fiindca nu locuiesc in tara. Se complica situatia, altfel. Nu suspectez nimic, am incredere in dumneavoastra. Repet, sunt dispusa sa sponsorizez o raclita minuscula- asa cum ati intrebat. Eventual sa imi aratati dumneavoastra un alt model, daca destinatarul nu este de acord (banuiesc ca va ajunge intr-o biserica, deci va veti sfatui cu un preot, nu?)...

      Delete
  4. Bine, multumesc pentru incredere! Lasati-mi un comment cu un mail si va voi trimite nr cont. Modelul ales de dvs este deosebit si voi ramane la el.

    ReplyDelete
  5. Doamne,ajuta! Cu nevrednicie îmi exprim și eu nădejdea de a obține,dacă e voia sfantului, un fragment din moaștele Sfântului Ioan Gutu de la Colciu. Ma puteți ajuta cu un sfat,sau chiar cu fragmentul dorit? Mi-ati face o mare bucurieBogdaproste! huianciprian@gmail.com

    ReplyDelete