Wednesday, January 22, 2020

Traim...

... intr-o lume in care interactionam cu mai multi oameni pe retelele de socializare decat in realitate. Acolo cunoastem doar in parte viata lor si mai ales partea "plina" a acesteia. Vedem doar momentele considerate vrednice de a fi prezentate lumii. Astfel perceptia noastra este una deformata: se creeaza impresia ca oamenii traiesc mereu viata la maxim si merg din succes in succes.

Totul este doar o iluzie. Omul nu are nevoie de realizari peste realizari ca sa fie fericit. Daca stii cum sa intelegi viata poti fi bucuros ca respiri, si asta pe buna dreptate. Poti face si lucrari grandioase fara sa te dezechilibrezi interior, dar lucrul acesta nu este decat al celor alesi. 
Daca este sa vorbim despre mantuire, cu atat mai putin conteaza aceste mariri lumesti la mantuire. Pacea inimii nu vine din realizari, iar omenirea nu are nevoie de realizarile nimanui.  Universul nu sta in loc pentru ele, planul lui Dumnezeu cu oamenii nu depinde exclusiv de tine. 

Acesta este un raspuns primit cu ani in urma cand ma tot framanta gandul carierei pierdute si cand am fost in situatia de a alege. Poate este de folos cuiva. 

No comments:

Post a Comment