Thursday, March 22, 2018

Tot de pe wapp


4 comments:

  1. Nu stiu ce e wapp si de unde isi isi is filmuletele dar filmul aata seamana izbitor cu propaganda neoprotestanta. Adica exista cineva pe lume ce crede ca daca evreii au scos ceva intradevar cu un scoop ascuns din cartile sdinte atunci paginile respective ajung in mana unei televiziuni Americane in zilele noastre? Can sa vezi. Cine le-a " furat ' de la evrei si le-a dat din generatie in generatie?
    Pastorul?

    MariaM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whatsapp- tot o retea de socializare mai restransa (oameni al caror numar de telefon il ai)
      Ei, asa ma gandeam si eu. Cum l-au scos si el totusi e acolo si astia citesc din el.
      In alta ordine de idei, am auzit ca si in scripturile noastre la editiile noi s-au modificat anumite texte departandu-se cumva de sensul originar. Cine are interesul sa faca asta si cum ingaduie Dumnezeu aceste lucruri nu stiu.

      Delete
  2. Asta e altceva . Adica este credibil stiind cum e lumea de azi. Si conducatorii ei.
    Cum de ingaduie Dumnezeu nu putem raspunde noi.
    MariaM

    ReplyDelete
  3. Mie nu îmi pare propagandă.E știut faptul că evreii nu îl acceptă pe Yeshua,că fiind Fiul lui Dumnezeu.Si în filmuleț nu apare că au scos acel capitol, literalmente ,din Biblie,ci că e ca și scos, că nu se mai citește în sinagogă de câțiva ani,se evită citirea lui.Iar cel care ia interviul încearcă să deschidă ochii evreilor cu care vorbește asupra faptului că Yeshua este ,de fapt,Mesia ,Cel în care evreii nu au crezut și pe care îl așteaptă și astăzi.

    ReplyDelete