Friday, March 2, 2018

Numai el...

...are dreptul sa tipe? Numai eu n-am voie sa il jignesc? Asa ma intreba pe mine intr-o seara o crestina.

Nu stiu de ce, dar eu vad putin altfel lucrurile. Daca macar unul dintre voi pastreaza linia de plutire si se exprima civilizat, fara sa atace, ci doar incearca sa lamureasca situatia, sunt mult mai mari sansele sa se restabileasca linistea decat dacat daca fiecare riposteaza fara menajamente. Depinde ce vrei in viata. Asta ca observatie de bun simt.

Crestini fiind, credem ca a da curs maniei nu este un drept al omului. Este un neajuns, o boala sufleteasca. Niciun om normal nu lupta pentru dreptul la handicap. Odata intrati in normalitatea duhovniceasca sunt usor de inteles aceste lucruri.

6 comments:

  1. Un off-topic: aveti masina de spalat vase? Merita investitia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am. Numai tu iti poti cantari avantaje/dezavantaje si trage o concluzie

      Delete
  2. Eu am si cred ca metita investitia

    MariaM

    ReplyDelete
  3. Dacă, îmi permiteți, vă pot spune eu despre mașina de spălat vase...
    Eu am și consider că în condițiile în care familia este numeroasă este la fel de utilă ca uscătorul de rufe. Eu am 5 copii. În plus, de când ne-am mutat în această parohie (undeva în zona de munte, eu sunt din Craiova), sufăr la nivelul mâinii drepte de o dermatită de contact care nu se ameliorează, pt că zilnic iau contact cu apa, solul (praful) din zonă, dar cu ajutorul mașinii de spălat vase nu ajung la forme severe, cu sângerări, decât rareori.
    Iertați!
    Andreea

    ReplyDelete
  4. Am vrut sa scriu: "merita investitia" dar tastatura a scris aiurea.
    Nu am avut timp sa scriu mai mult ieri dar in afara avantajului despre care a scris vad si Andreea ,acela ca nu mai speli de mana atatea farfurii cand e multa lume la masa eu o folosesc mai ales pentru ca aduce apa la o temperatura pe care altfel nu o obtii si este mult mai bine pentru sanatatea intregii familii. Eu cel putin tacamurile pe pun neaparat la masina de spalat cu temperatura mare periodic seara chiar daca uneori avem mai multe zile in care mancam separat deci le spalam de mana.

    MariaM

    ReplyDelete
  5. Este la fel de folositoare mașina de spălat vase ca cea pentru rufe. Mai ales când se strâng mulți la masa (sau e familie numeroasă). Merită investiția.

    ReplyDelete