Wednesday, April 8, 2020

M-am lovit...

... de anumite probleme in viata si am primit niste raspunsuri la intrebari care ma framantau. De multe ori am regretat ca nu am avut acces la aceste raspunsuri mai devreme. La randul meu intalnesc oameni care trec prin situatii similare si incerc sa le pun la dispozitie experienta mea si concluziile la care am ajuns in timp. Fac asta fiindca vreau ca viata tuturor sa fie mai usoara si mai frumoasa. Primii vizati sunt copiii mei.

Ma lovesc insa de un principiu esential, fara indelinirea caruia cuvantul rostit este total nelucrator in inima aproapelui:
De aceea orice comunicare ar trebui sa inceapa cu o rugaciune, fie ea si sub forma unui gand neexprimat verbal, de cateva secunde. Apoi e nevoie de multa rabdare, fiindca efectul convorbirii poate sa se faca simtit abia dupa mult timp.

Sunt recunoascatoare pentru tot ce am reusit sa inteleg din adevarurile vietii si imi doresc sa raman pentru totdeauna in Adevar!

1 comment:

  1. Tot ce investiți acum în copii (sufletește, mental, comportamental) veți primi înapoi mai târziu de la ei, într-o altă formă, dar cu aceeași valoare. Cu cât efortul este mai mare acum, cu atât mulțumirea vă va fi mai mare atunci...

    ReplyDelete