Thursday, February 17, 2022

Nu stiu...

... care e cauza exacta, dar am reusit iar sa ma imbolnavesc. Ma simt usor slabita, am tahicardie, subfebrilitati in fiecare dupa-amiaza, o vaga inflamatie a amigdalelor, o usoara tuse seaca. Cel mai tare ma chinuie o otita externa (cu dureri de toate felurile, iradiate in toate direcțiile) careia de vreo 3 zile nu reusesc sa ii fac fata cu rivanol, apa oxigenata, picaturi Otis si niste creme naturiste bune in infectii ale pielii. 

Pe de o parte e neplacut si neproductiv sa fii bolnav. Pe de alta parte doar asa imi gasesc mai mult timp pentru dulcea vorbire cu sufletele indumnezeite si cu Facatorul meu. Ma bucur ca am ajutoare si cei mici nu sufera foarte mult din cauza inactivitatii mele. Slava Tie, Doamne, Celui ce ai facut toate! 

4 comments:

  1. Posibil. Da, acasa, negative . Oricum, stau in casa un timp,

    ReplyDelete
  2. Pentru ultimele dureri de ureche ale copiilor a fost foarte eficient uleiul esential de busuioc (diluat cu ulei de masline) si masat in jurul urechii foarte des in timpul zilei, fara nimic altceva. De mai demult am folosit picaturi oftalmice puse in ureche (recomandate de dr ORList) si in plus, am pus sare grunjoasa incalzita, pusa intr-o batista si așezată pe ureche pana se răcește sarea si o luam apoi de la capat cu incalzitul sarii:) acestea au fost cele mai eficiente.

    ReplyDelete
  3. Însănătoșire grabnica. Tuse seaca am avut și eu, testul de covid îmi arată negativ, abia după ce am făcut febra am făcut testul și era pozitiv.

    ReplyDelete