Saturday, February 7, 2015

Nume de animale


Mai nou asa arata creatiile artistice ale lui Grigo. Ii place nespus cum insirand niste litere poate forma cuvinte. Are si un jurnal (mazgalit fara mila) unde scrie cate un rand cand isi aduce aminte. Trebuie sa-i dicteze cineva, apoi ne pune sa citim sa verifice ca a iesit ce voia el.

3 comments:

  1. Ultima propozitie imi aduce aminte de o intimplare cu mama mea (pe cind avea vreo 10 ani) si bunica ei.

    Pe batrina o suparase un frate si cum nu avea curajul sa se certe cu el a chemat-o pe mama ca sa-i scrie o scrisoare. Batrina nu stia deloc carte asa ca mama s-a pus pe scris si ea pe dictat. Cind scrisoarea a fost gata, mama a trebuit sa o duca in satul vecin si o sa arunce peste poarta fratelui cu pricina. :))

    Cind am aflat povestea am intrebat-o pe mama daca a scris ce i-a dictat sau daca a pus de la ea. Si mama imi spune ca nu putea sa inventeze pentru ca batrina o punea sa reciteasca! :))

    ReplyDelete
  2. da' Grigo parca nu are nici 5 ani ! sau nu mai tin minte bine ?

    ReplyDelete
  3. si eu remarc Grigo este mult avansat intelectual pt varsta lui ( si nu doar la cunostintele care le are!) dar si la motricitatea fina.
    Probabil e si efectul prezentei fratilor mai mari ce isi scriu teme, desene etc. dar este si 'talentat'.

    Fiica mea la aprox. 5 ani scria scrisori la colegi. baieti. Le desena cu tot felul de mesaje/scene de joaca, apoi le scria numele jos, apoi lipea pe pereti. Aveam peste 30 de hartii cu numele ALBERT pe pereti!!!. Acum scrie felicitari cu povesti si invitatii la petrecerea de peste cateva luni :)))) dar numai la fete.

    ReplyDelete