Monday, December 4, 2017

Pentru Elena...

...am primit ajutor financiar considerabil, chiar si de la oameni necunoscuti, pe care nu am apucat sa il investim in tratamente. Ne-am hotarat ca, fiindca totul a fost primit in numele lui Hristos de la frati din biserica, sa utilizam acele fonduri pentru a impodobi casa Domnului.

Am tinut sa cumparam o copie a icoanei Maicii Domnului Pantanassa, pe care ne gandeam sa o donam undeva la o sectie de oncopediatrie sau in manastirea unde e inmormantata Elena. Principalii donatori au insistat insa pentru asezarea ei la parohia unde slujeste sotul meu, sa fie ocrotitoare si sa aline suferintele celor de pe valea Dunarii (unde incidenta cancerelor este in crestere posibil si datorita centralei de la Koslodui).

Totul a pornit de la faptul ca fetita noastra se linistea noaptea dupa ce o ungeam cu untdelemn sfintit de la candela Maicii Domnului Pantanassa, iar dupa ce am fost cu ea in pelerinaj (tot din mila fratilor crestini) la cinstita icoana, i-au incetat desavarsit durerile si atacurile de panica pe care le avea.
baietii, curatand caseta de protectie
in care fixasera icoana Preasfintei


2 comments: