Sunday, December 17, 2017

Nu urasc...

...pe nimeni, dar nici nu iubesc sincer decat oameni care se pliaza pe logica mea interioara si care sunt intr.un fel sau altul extensii ale sistemului meu de valori.

Restul sunt pentru mine niste chestii amorfe cu care nu se poate comunica decat la nivel superficial, niste extraterestri care se conduc dupa legi absurde, cu bucurii si tristeti absurde si ele.

Cam atat ma duce softul meu de râma duhovniceasca.

5 comments:

  1. ce parere aveti despre al treilea razboi mondial, care dupa profetiile Sf Paisie va porni de la conflictul dintre Turcia si Siria? cum va raportati la vremurile de pe urma?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ma raportez deloc. Simt ca ajunge zilei rautatea ei si nu ma agit pentru lucruri pe care nu le pot schimba eu. Ma incred in purtarea de grija a lui Dumnezeu.

      Delete
    2. Nu sunt genul apocaliptic, nu sunt preocupata de profetii si vedenii. Parintele Paisie imi e drag mai ales pentru sfaturile lui pline de intelepciune si caldura.
      Cand si daca se vor implini toate cele profetite, Dumnezeu trebuie sa aiba un plan si pentru mine.

      Delete
  2. sunt alta persoana..nu eu v-am trimis primul meaj...ok...in BIBLIE scrie asa:proroociile sa nu le dispretuiti"..deci,nu tb.sa fecem o obsesie dar nici sa le dam la o parte....sigur de sfarsitul nostru tb mai intai sa ne ocupam.Doamne ajuta si iertati daca v-am suparat!-e doar o parere.

    ReplyDelete