Thursday, December 19, 2019

La fiecare...

...sfarsit de an am avut de furca cu administrarea ciocolatelelor si bombonelelor, ca sa nu le transformam din mici bucurii in mici necazuri
Dau din ele mai departe atat cat sa nu ma urasca proprii copii. Restul depozitam si mancam cu portia.

2 comments:

  1. Corect! Asa procedez si eu...

    ReplyDelete
  2. In jurul nostru, in ultimii ani, oamenii au devenit mai constienti in alegerea darurilor gastronomice de Sarbatori. Au trecut trei serbari saptamana asta, cu daruri pentru copii si nimeni nu a primit nimic dulce.
    Avem prieteni care vin in vizita si ne aduc, in functie de sezon, mure, banane, plase de portocale. Parintii, cand ne viziteaza, le aduc copiilor bunatati facute de ei, iar la Biserica ma mai abordeaza cate o doamna cu un aer complice: "Ia, mama, chifla asta, pentru copii, ca e facuta cu faina integrala!" De Sf. Nicolae au primit in ghetute portocale, mandarine, carti si cate o bombonica de ciocolata mica-mica. Ma bucura aceasta schimbare in bine, desi nu am refuzat darurile dulci niciodata, din delicatete, ci le-am insemnat cu semnul Sfintei Cruci si le-am dat cate putin si in etape, ca si dumneavoastra. Se duce o ampla campanie in toate mediile pentru alimentatia sanatoasa si roadele se observa, timid.

    ReplyDelete