Sunday, April 28, 2019

Pentru toti...

...oamenii cumsecade refrenul noptii trecute a fost "Hristos a inviat!" La mine acasa refrenul a fost "Ma doale ulecheaaaa..."

Nu toata lumea merita bucuria si delectarea slujbelor bisericesti. Unii au nevoie de reprize de tensiune ca sa se mai scuture rugina de pe rotitele motorului duhovnicesc si sa se umileasca la inima.

4 comments:

  1. Of mititelul! Ecaterina, am văzut că folosești plasma. de câte ori i-a durut urechea pe copii, le am pus Plasma si a ajutat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mi-ar fi trecut prin minte nici intr-o suta de ani sa faca asta😊

      Delete
  2. Nu a avut febra, asa ca prima intentie a fost sa dezobstruez nazal. Problema mea a fost ca nu mai aveam deloc Nurofen in casa, fiindca l-au papat la gripa din decembrie si de atunci nu am mai avut nevoie. Am cumparat altul, dar nu prea si-a facut efectul noaptea aceea. I-a trecut abia a doua zi spre dimineata si in afara de pufurile nazale nu i-am mai dat altceva.

    ReplyDelete
  3. Imi spuneti, va rog, si mie despre ce plasmă este vorba. Noi tot sezonul rece ne- am luptat cu otite si dureri de urechi la copii. De cele mai multe ori au luat antibiotic. Nurofen am consumat sticlute intregi.
    Multumesc!

    ReplyDelete