Wednesday, April 24, 2019

E foarte bine...

...cand ai ajutoare dupa nastere. Reversul medaliei este ca ajutoarele incep sa se certe intre ele care sa stea mai intai cu "dulceata" (restul, mai putin privilegiate, urmand sa se ocupe de treburi casnice).

Pana si aici trebuie un moderator -tot saraca mama- care sa echilibreze situatia, sa randuiasca pe cineva prin rotatie, cu mare grija ca nu cumva, din neatentie, sa faca pe vreunul sa se simta nedreptatit.

Inclin sa cred ca mi-ar fi fost mai usor cu tripleti😄

4 comments:

  1. Uite nu m-am gândit la problema asta...cum e să fie prea multe "bone" și doar un singur bebe. 😎 Programări și listute că altfel nu se poate, să nu pornească vreo bătălie 😀 pt. bebe. La noi a fost invers, ne-am cărat cu ei toți peste tot, am avut exclusivitate. Aproape îmi doream obsesiv să mai fie cineva care să aibă puțin grijă de ei. Acum Slavă Domnului, merg singuri la școală, la cumpărături, stau și singuri acasă cateva ore dacă e nevoie.

    ReplyDelete
  2. Ce minune de copil...ingeras micut...cat de bine sta la surioara in brate! Sunteti o familie binecuvantata de Doamne Doamne.

    ReplyDelete
  3. Eu sunt prietena buna cu ceaiul de pelin. Scurteaza vizibil timpul de cicatrizare atat la ragade cat si la epiziotomie. In perioadele cand aveam chiar rani, tamponam cu ceai de pelin dupa fiecare supt si lasam sa se usuce in mod natural apoi aplicam ulei de cocos mai mult incat sa elimin gustul amar de la pelin.

    ReplyDelete