Friday, March 1, 2013

Teritoriale

Nu-mi place dezordinea, nu-mi plac paturile nefacute si nici macar nu-mi place sa vad asternuturile frumos impaturite lasate pe pat. Asta e unul din gargaunii mei forte.
Pe de alta parte nu am spatiu de tinut lazi de asternuturi cum aveau bunicii la capul patului, nici nu am paturi moderne cu sertare dedesubt ca sa bag acolo perne, pilote si cearceafuri.

Folosesc in acest scop debaraua de langa baie unde am rafturi incapatoare. Uneltelor pentru eventuale reparatii casnice le-am limitat invazia triindu-le la sange si ingramadindu-le in niste ladite in raftul cel mai de sus unde ajunge doar stapanul casei. Daca nu sunt ferma mesterul din sotul meu impanzeste toate cotloanele cu scule, adezivi sau piese de rezerva pentru instalatii :) 

5 comments:

  1. Nu te ingrijora, si mie un pat nefacut imi poate strica o zi intreaga, asa cum un pat facut imi da un tonus bun. Deci welcome to the club :)))). Nu stiu daca e bine, dar cred ca nici rau...:P

    ReplyDelete
  2. De ce oare barbatii zic ca avem pitici pe creier din aceste motive?
    Pentru ca banuiesc ca toate sau aproape toate suntem asa...

    ReplyDelete
  3. Pfiu, m-am linistit! Nu sunt singura pe planeta. Muncesc acum ca cel putin pe copii sa-i atrag de partea mea :), asa incat micutului Petru (de trei ani) ii inserez timid facutul patului intr-o rutina de dimineata care deja mi se pre prea lunga si complicata pt varsta lui (trezit, stat pe olita, imbracat, spalat, rugaciune, stat la masa prompt, fara lalaieli, stat pe olita inca o data pentru siguranta, imbracat, incaltat, verificat tot, stat la facut cruce de catre mama, fugit cu tata la autobuzul catre gradinita). La voi cum e? Caci mie mi se pare un pic naucitor pt el, desi pasii ii stie bine. Uneori opune rezistenta... si il inteleg. Scuze daca am schimbat un pic subiectul... mi-a alunecat. Doamne-ajuta!

    ReplyDelete
  4. Noi avem avantajul de a nu fi la gradi :)

    ReplyDelete