Tuesday, July 31, 2012

Din Fascinating Womanhood 3

Priveşte-i partea bună. Pentru unele dintre voi pare chiar că el nu are nimic demn de admirat. Gândiţi-vă la zilele în care vă curta, şi amintiţi-vă ce anume îl făcea să fie atrăgător. Scrieţi toate astea pe ceva, dacă vi se pare folositor.

Femeia are cheia care "deschide" bunătatea bărbatului. Mai întâi trebuie să-l ierţi, apoi trebuie să ai încredere în el şi să-i acorzi completă libertate. Libertatea stă la baza dezvoltării personale. Nu trebuie să-ţi restricţionezi bărbatul sau să te agăţi prea mult de el. Atitudinea asta îl poate face să se simtă captiv. Ştiu! O faci de frica de a nu pierde dragostea lui, dar el s-ar simţi mult mai atras dacă păstrezi aerul unei femei sigure pe ea însăşi.

Nu trebuie să laşi impresia că nu ai avea nevoie de el pentru susţinere şi protecţie. Acesta este un comportament feminin natural atunci când e încrezătoare că e iubită. Oare limitează cineva libertatea tatălui său ca nu cumva să-i piardă dragostea?

Dacă el îşi foloseşte libertatea neglijându-te sau tratându-te fără respect-vezi secretul nr 10. Câtă vreme îţi este totuşi fidel şi te susţine financiar, e cazul să-i respecţi libertatea şi să aştepţi schimbări în bine. Ele vor apărea cu siguranţă, dar obiceiurile vechi cer mult timp pentru a fi desfiinţate.

Tot capitolul întâi se încadrează şi un angajament al cursantelor de a verbaliza ideea iertării şi a acceptării într-o discuţie cu partenerul folosind un mod de exprimare cât mai firesc, alegând un moment potrivit pentru asta şi dând forţă vorbelor printr-o mângâiere şi prin contact vizual.

No comments:

Post a Comment