Thursday, March 1, 2012

Cu ulei, fără ulei

pate de soia făcut în casă
fără ulei, cu seminţe oleaginoase
Am descoperit recent blogul doamnei preotese Natalia , care reprezintă pentru mine o sursă de inspiraţie culinară în zilele de post. Încerc să ajustez reţetele şi pe măsura buzunarului meu şi să nu-l scandalizez prea tare pe soţul meu, adept al bucătăriei autohtone: "De-asta nu putem noi trăi, că nu avem avocado pe masă!"

De-asta trăiesc eu bine, fiindcă are cine mă echilibra în fanteziile mele (gastronomice şi vestimentare). A nu se înţelege că neg valoarea nutritivă a pateului de avocado. Măcar o dată în postul acesta trebuie să-l încercăm şi noi

3 comments:

  1. In zilele fara ulei neaparat sa incercati supa de salata verde dreasa cu tahini amestecat bine inainte cu lamaie.In supa eu mai fierb telina, morcovi, un cartof tait foarte mic si orez. Nu e ceva pretentios si tine de foame.
    PS: pateul vostru de soia cu ulei arata super.

    ReplyDelete
  2. Reteta e de pe blogul Nataliei, la care e link in text

    ReplyDelete