Thursday, September 30, 2021

Cunosc...

... multe persoane vaccinate care s-au imbolnavit in ultima vreme. Nu au avut nevoie de spitalizare, dar au avut forme pe care ei insisi le-au apreciat ca urate, comparându-le cu gripele pe care le-au experimentat.

Certificatul verde nu face decat sa lase cale libera de acces peste tot unor oameni care sunt la fel de protejati fata de infectie ca si nevaccinatii si care transmit bine-mersi microbul atat de mediatizat. 

PS Nu cred ca la nivel inalt nu se stie, daca eu, o amarata, am putut sa aflu fara sa intreb de atâtea cazuri de vaccinati bolnavi. Nici nu trebuie cunostinte medicale deosebite ca sa observi modul dubios in care se iau decizii. 

Si inca ceva: vaccinarea este doar cu numele liber consimtita. Multa lume a primit vaccinul sub presiunea directorului/patronului. Sa nu ne mai ascundem dupa deget: cine nu are indrazneala fiindca nu are de ales alt loc de munca stie ce zic. 


4 comments:

  1. Asa este, ceea ce se intampla in societate e o mare nedreptate.
    Avem doi prieteni care s-au imbolnavit recent de covid. Ei locuiesc in colturi diferite ale tarii, la distanta de aprox. 400 km unul de altul si nu se cunosc unul cu altul. Ambii ne-au spus acelasi lucru: ca jumatate din pacientii din spital sunt vaccinati, iar jumatate nevaccinati.
    Cei care au ales sa se vaccineze (din convingere sau pentru ca au fost constransi) sunt liberi, desi, dupa cum se vede, si ei se pot imbolnavi si pot raspandi virusul la fel ca ceilalti.

    ReplyDelete
  2. Doar cei vaccinati sunt purtatori de virusi nu doar de unul numit covid si 19- de la anul 2019. Cumnatul dupa vaccinul mortii a facut febra 40 si a ajuns de urgenta la spital iar acum e cu aparatul de oxigen toata viata...îi sta furcultia pe mana vaccinata pe cealalta cade furculita. Cand vine asa zis valul7 atunci ne salveaza Hristos, cum.stie El cel mai bine atunci multi se vor mantuii in razboiul mondial.

    ReplyDelete
  3. Doamne da sa fie multa lume la protest sa dea satanistii inapoi. Hristos e cu noi! Maica Sfanta e o mijlocitoare puternica! Sfintii ne vor ajuta in continuare!

    ReplyDelete
  4. Ma mir ca unii nu vad pericolul vaccinarii. Inclusiv presedinta pro life ALEXANDRA NADANE sustine ca vaccinul e bun. Apocalipsa e in floare, nu gluma! Sa speram ca dupa ce i-a scris Iulian Capsali si-a revenit la normal. Oricum e nu e rau intentionata si o vad o fata buna dar care e lgata la ochi- sa speram ca doar momentan.

    ReplyDelete