Sunday, December 20, 2020

Daca nu...

... ai chef sa faci curatenie, te poti incuraja si motiva privind asa ceva. La noi nu prea se mai pune accentul pe educarea fetelor pentru a fi bune gospodine, ba ar parea chiar penibil multora sa postezi video despre aceste preocupari pentru munca "de jos". 

In general lucrurile evolueaza in detrimentul asezarii de odinioara a familiei si caminului, asa ca putinele care nu consideram indeletnicirea curatarii si ordonarii casei degradanta pentru diplomele pe care le avem in CV sau pur si simplu nesuferita trebuie sa ne invioram comunicand (fie si online) cu surse informationale care ne hranesc in acest sens.

As face un indemn, fiindca la crestini orice demers superficial este fara valoare: fa curatenie si ordine din interior spre exterior, incepand cu tine insati, cu gandurile, emotiile, programul, alimentatia si vestimentația ta, apoi te poti ocupa de casa si familie, si dupa aceasta de altii! Cum vei aduce pace, lumina si bucurie in viata altora, daca tu insati esti in dezechilibru, dezorientare si intuneric? 

No comments:

Post a Comment