Monday, January 1, 2018

Daca iti conduci...

...viata ghidandu-te dupa "ce zice lumea", te asigur ca ti-ai ratat existenta. Cate familii se cearta pentru aparente, cate avorturi se fac din pricina presiunii sociale!

Vezi mai intai care e voia lui Dumnezeu si apoi cauta sa fii in pace si armonie cu cei de aproape ai tai (daca acestia nu sunt la unison, multumeste-i ierarhic😊 intai sotul, apoi copiii, apoi celelalte rude) si calea mantuirii este deschisa. Atentie la "lumea" din biserica, fiindca si aici gasim oameni superficiali care emit judecati si dau sentinte fara menajamente.

Cei care sunt preocupati excesiv de felul in care sunt vazuti in societate si sacrifica pentru aceasta relatiile in familie nu lucreaza pentru Adevar, ci doar varuiesc pe dinafara mormantul in care zace lipsa lor de iubire.

In noul an va doresc sa aveti curajul de a marturisi care va sunt valorile, intelepciunea de a va da seama cine conteaza cu adevarat in viata voastra si puterea de a ramane de partea celor care va iubesc cu adevarat in Domnul!

6 comments:

  1. Frumoase cuvinte, asa cum ne- ati obiÅŸnuit.
    Si eu sunt cuprinsa de o mare teama in ultimele săptămâni. Trebuie sa anunt la serviciu ca vom avea al treilea copilas si sunt aproape inghetata de frica reactiilor celor de acolo, sefi si colegi. Nu stiu cum sa gasesc putere sa le dau vestea. Stiu sigur ca ma vor vorbi si ma vor considera o ciudata. Cred ca sunt in stare sa ia si alte masuri impotriva mea (disponibilizari s.a). Ma rog ca sa imi dea Dumnezeu putere sa pot trece cu bine peste perioada care vine!
    La multi ani, doamna Ecaterina!

    Corina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa credeam și eu la al 3-lea...Exact așa, ca mă vor da afară, ca sunt o ciudată, etc. Apoi am rugat pe Maica Domnului. ..sa facă ea sa fie bine. A fost foarte bine. Așa de bine încât toți șefii au fost blânzi. Iar cei care m.au vorbit de rău au fost prea mici. Ei oricum vorbesc. Acum,cu mila Domnului, l.am născut pe al 6-lea la același loc de muncă. Și e chiar unul dificil...Dar Maica Domnului a făcut minuni mari pentru mine. Șefii s au schimbat...Cei mici au rămas și încă mai vorbesc. Curaj, rugați pe Maica Domnului ca mulți refuza pe nimeni :). Mantuire va doresc tuturor! Alina

      Delete
    2. Va mulțumesc mult pentru aceste cuvinte!
      Doamne ajuta!
      Corina

      Delete
  2. La multi ani!sa ne daruiasca Domnul tututor, pace, intelegere si dragoste jertfitoare in familie! Mihaela

    ReplyDelete
  3. Sa va dea Domnul putere sa ne scrieti cat mai multe postari in acest an, ca tare ma mai folosesc de ele,sunt ca o oaza pt mine, cu drag.

    ReplyDelete
  4. La multi ani cu multe bucurii de la copii!

    ReplyDelete