Sunday, June 28, 2015

Realizari

500 piese




asta e realizarea mea, sa-i tin curati si spalati
in conditiile in care se joaca mai mult pe afara :)
Am scapat si de examenul de admitere la liceu cu 10 la mate si 9.70 la romana (subiectele au fost apreciate ca fiind extrem de usoare), deci avem sanse la liceul dorit. Depunctarea majora a fost pentru ca nu a respectat strict cerinta de a relata un eveniment petrecut intr-o zi de sarbatoare, ci a plasat actiunea la o onomastica (cred ca trebuia mentionata explicit o sarbatoare).

Imi doream mult pentru fete (care platesc pretul de a sta prea mult pe scaun la studiu cu usoare devieri ale coloanei vertebrale) gimnastica asistata de un kinetoterapeut. Am reusit sa gasim o doamna din biserica sa lucreze cu ele. Ma bucur ca sunt intr-un grup de femei mai in varsta (si nu de copii) care vin la recuperare. Astfel se mentine mai usor o atmosfera de seriozitate si se poate evidentia altfel responsabilitatea pe care o avem fata de sanatatea si evolutia propriului corp. Sper ca in vacanta asta sa se tina de treaba.

Obiective pentru vacanta sunt multe, dar in primul rand vreau sa petrecem cat mai mult timp in aer liber, la soare. Parca in acord cu dorinta mea, se renoveaza locul de joaca din spatele blocului si se planteaza o multime de bancute la noi in cartier :)

3 comments:

  1. O sa se plictiseasca daca sunt "intr-un grup de femei mai in varsta (si nu de copii)" si daca se duc plictisite si fara chef nu dau randament bun exercitiile respective. E mai bine sa fie mai distractiva treaba. Poate te mai gandesti si le gasesti ceva adaptat varstei.
    Si eu am dus-o pe una dintre fete la 20 de sedinte de in iarna si nu ar fi rezistat daca nu ar fi avut inca doua fetite foarte dragute de cele mai multe ori cu ea. cand nu erau si se nimerea cu doamne nici nu statea toata perioada , renunta la anumite chestii si pleca mai repede .
    Felicitari pentru examenul de admitere.

    ReplyDelete
  2. Pana acum le place asa cum e. Chiar daca e mai in varsta, terapeuta e o femeie simpatica si creeaza o atmosfera destinsa.
    Locatia unde se lucreaza cu copii e departe de noi. Aici se duc singure pe jos, la 5 min de casa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Felicitari pt admitere! Bine ar fi daca si-ar crea obiceiul de a face gimnastica in continuare si acasa dupa terminarea sedintelor de kineto, cu atat mai bine cu cat vor stii sa o faca corect.
      Sunt in tren si citeam ceva de pe blogul dvs. Trenul a trecut de curand de Craiova (Bucuresti-Tg-Jiu) si desi fac drumul asta saptamanal de ceva timp, abia azi v-am "pozitionat in spatiu", desi intelesesem mai de demult ca sunteti din Craiova ;)
      Sanatate tuturor!

      Delete