Sunday, June 28, 2015

Accesorii inutile

Elena arunca pantofii instinctiv
(si nu e singura care face asta)

M-a intrebat cineva daca vreau sa luam impreuna pantofiori attipas pt bebe Gheorghe. Nu ma incanta varful acela mare si nici elasticul stramt de la baza sosetei, iar gaurile din talpa ii fac inutili pe vreme ploioasa. Vara e bine descult :)

3 comments:

  1. elena arunca pantofii instinctiv din mai multe motive: ca o strang, ca nu are libertate de miscare a degetelor, ca nu respira talpa rigida. Incaltarile Attipas sunt cel mai aproape de conceptul "a umbla descult" : talpa flexibila si subtire, libertate de miscare a degetelelor in datorita formei din varf, nu transpira ( talpa are fante de aerisire), iar soseta nu strange mai mult decat o soseta obisnuita. va putem oferi spre testare o pereche de Attipas si asteptam o opinie dupa ce ii incercati.

    ReplyDelete
  2. Elena isi arunca la fel si sosetele :)
    In fotografia cu copilul pe plaja pe care ati postat-o se observa o compresie destul de importanta deasupra gleznei.
    Multumesc pentru oferta, dar prietena mea isi va comanda si voi putea sa-i vad la fetita ei.

    ReplyDelete
  3. Eu traiesc de 13 ani in Canada si sunt uimita de reclama facuta mai sus unui anumit tip de incaltare care ar fi mai buna... O fi de bine, o fi de rau?
    Aici nu prea vezi asa ceva... tot ceea ce conteaza pt astia e mancarea, reclamele se axeaza in mare parte pe vanzarea de mancare... copiii si nevoile lor vin pe planul 20... si societatea aceasta chiar s-a transformat intr-una de mancai.
    Dar copiii mei au crescut sanatosi ortopedic vorbind, slava Domnului, si fara aceste grozave sandale Attipas...
    Alina

    ReplyDelete