Tuesday, September 2, 2014

Nomazi

Asta ar fi cuvantul pentru plecarea de anul acesta: nu am avut nimic aranjat dinainte si ne-am tot mutat din loc in loc. A fost mai interesant, dar mai obositor pentru noi adultii.
5 comments:

 1. bine ati revenit pe blog

  ReplyDelete
 2. Chiar mă întrebam pe unde eşti, de-ai dat atâta pauză blog-ului!
  Cred c-aţi avut vacanţă tare frumoasă, oboseala se trece cu vederea când vezi atâtea locuri minunate şi-atâta bucurie-n jur.
  Cuviosul Paisie sigur v-a primit bine...:)
  Început de toamnă rodnic să aveţi!

  ReplyDelete
 3. Am sters din greseala un comentariu... Da, am calatorit cu masina din imagine. Nu-mi inchipui cum ar fi fost cu una mai mica.

  ReplyDelete
 4. Prin ce statiuni ati fost? Ne-ar fi de folos o descriere mai amanuntita ,asa cum ne-ai obisnuit.Eu si familia doar ce ne-am intors din Stavros vineri seara.Am ales-o ca destinatie de concediu in mare parte datorita postarilor tale.Ne-a fost de mare ajutor experienta ta si sfaturile tale.De accea, te rog, sa ne mai spui cate ceva din experienta de anul acesta.An binecuvantat! mihaela

  ReplyDelete
 5. Mi-e greu sa mai dau detalii.

  Ne-am plimbat in cateva locuri pe Sithonia si pot spune ca toate au fost frumoase (mai spre S mi s-a parut mai calda apa),

  Litoralul grecesc e plin de hoteluri si vile cochete. Merge vazut si intrebat din loc in loc. Mai ales pentru o familie "normal size", se gasesc posibilitati de cazare peste tot.

  De asemenea omniprezent mi s-a parut a fi bunul simt, in sensul ca nimeni nu parea ca a venit pe plaja sa faca victime printre privitori sau ca sa-si caute perechea. Toti oamenii pareau destul de linistiti.

  ReplyDelete