Saturday, April 6, 2013

Cum punem cricul...

...in caz de astenie de primavara
la prima ora

"polei"
sfecla rosie murata
bors / rejuvelac

yuck!!!



5 comments:

  1. Cum faci rejuvelacul?

    ReplyDelete
  2. Am postat un you tube din care m-am inspirat. Diferenta e ca eu adaug putin bors la fermentare.
    Am facut din grau spelta, dar am inteles ca cel mai rapid fermenteaza hrisca.

    ReplyDelete
  3. Nu ștu ce gust/miros are uleiul de ficat de cod, dar aud că toata lumea spune că e dezgustator. Și tu ai scris "yuck". Cum iti convingi copiii sa il ia? Dupa toate filmuletele educative pe care le-am vazut vreau sa introduc si in familia mea acest supliment. Alina

    ReplyDelete
  4. Are un gust intens de peste; nu-i conving, ii oblig. Le spun ca e ca un medicament care ii va ajuta sa aiba dinti frumosi si oase sanatoase. Cel mai mic (3 ani) urmeaza exemplul fratilor mai mari, desi nici lui nu-i place.

    ReplyDelete
  5. Observ ca aveti ulei de la Lysi...si eu tot din acela am pt fetita, Are gust puternic de lamaie
    , nu se simte gustul uleiului de peste...fata mea ia fara probleme, ea zice ca e concentrat de limonada:)) Sanatate! Aaaa....eu as recomanda polenul crud decat cel deshidratat...e cel mai bun, se tine in congelator. Si mierea cu catina sirop e o minunatie pt organism in perioada asta.

    ReplyDelete