Sunday, April 7, 2013

Cand am timp...

...sa citesc la Psaltire
instantaneu  facut de Eca cu telefonul

8 comments:

  1. Ce frumos!!! asa da catehizare a Elenei...ce minuni se transmit asa prin laptele mamei...Spor in toate cele bune!

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos! As vrea sa va intreb de ce ati pus la mana fetitei metanie(parca asa am vazut intr-o poza de aproape, fara sa vreau)? am si eu copii, dar nu le am pus. Eu port mereu metanie...dar stiu ca foloseste la rugaciune...sau poate nu sunt destul de informata...Dvs purtati? Multumesc de raspuns, le voi cumpara si eu la ai mei...Elisabeta, Dj

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu port, dar copiii mai mari nu poarta. Elena a primit o metaniuta cadou de la o maica, de aceea i-am pus-o. I-am facut poza cu ea fiindca mi-a placut cum ii sta pemanuta ei micuta.

      Delete
  3. BUNA SEARA! Considerati ca e pacat sa port inelul de logodna? Dvs ce parere aveti? Dvs purtati unul? am intrebat de pr duhovnic, dar nu m a lamurit. Va multumesc! Doamne ajuta

    ReplyDelete
  4. Logodna e o slujba speciala in care cei doi indragostiti primesc inelele respective ca semn al legamantului dintre ei, nu e o declaratie de dragoste pe o banca in parc. Sunt de fapt verighetele pe care oamenii cred ca le primesc la cununie. Normal ca trebuie sa le porti in acest caz.
    Daca unul dintre logodnici moare, si celalalt doreste totusi sa-si intemeieze o familie, se va considera pentru el a doua casatorie, chiar daca logodna presupune pastrarea fecioriei celor doi.

    ReplyDelete
  5. Si copiii mei poarta desi si eu mi-am pus problema asta a transformarii metanierului in bratara practic, lucru ce nu este chiar in regula. Mai ales pentru ca atunci cand este folosit firesc metanierul la rugaciune, in general nu poate fi ales cel "de la mana" din cauze clare (nodurile la cele de mana sunt gandite dupa marimea manutei copilului si nu dupa mersul rugaciunii ) .
    Insa, am hotarat sa ii las in continuare sa le poarte in primul rand pentru ca s-au opus copiii insisi cand am vrut sa le scot:) si apoi pentru ca fiind lucrate asa cum trebuie, ei poarta cu ei la manute tot timpul crucile ce intra in alcatuirea nodurilor, asta nefiind de neglijat in mod sigur.

    ReplyDelete
  6. Chiar ma gandeam la dumneavoastra, cu atetea treburi gospodaresti si copilasi mici,cand aveti timp de cele de suflet, pe care mi-am dat seama ca doriti sa le includeti in viata personala;si acum mi-ati raspuns!Sa va dea Bunul Dumnezeu putere si sa fiti sanatosi cu totii!Doamne ajuta!

    ReplyDelete
  7. Pe mine postarea asta m-a facut bucuroasa deopotriva cu ce a scris Adelina. Lapte matern imbogatit cu rugaciune ...

    ReplyDelete