Monday, April 16, 2012

Ceea ce aduce nou acest documentar (pentru mine) este că străluciri scurte ale luminii sfinte se arată pe tot parcursul anului la biserica sfântului mormânt. Pelicula nu e însă convingătoare pentru necredincioşi care pot considera uşor că imaginile sunt trucate.

7 comments:

  1. Hristos a Înviat!

    ReplyDelete
  2. Ecaterina tie ti s-a intamplat sa depasesti termenul cu vreunul din copii? Eu sunt in saptamana 41 si si inca nu am nascut. Ieri am fost la un control si eram cu bagajul dupa mine fiind convinsa ca ma opreste sa nasc, dar m-a trimis acasa si a zis ca abia marti sa ma duc daca nu nasc pana atunci. Sunt putin stresata sa nu fie rau pentru copil daca stau atat. Deocamdata nu da niciun semn ca vrea sa iasa si nici macar nu a coborat burta.

    ReplyDelete
  3. Da, la mine de obicei se nasc mai tarziu sapt 42-43. Nu cred sa fie probleme, probabil asteapta sa fie tati mai putin ocupat :)

    ReplyDelete
  4. Da? Ai dus sarcini pana in saptamana 43? M-am mai linistit! Mi se parea ca nu e deloc in regula pentru copil. Da, din punctul lui de vedere, e foarte bine ca nu s-a grabit copilul, pentru ca de saptamana viitoare e mult mai liber. Dar pentru mine, care astept de pe la 38 de saptamani, de pe o zi pe alta, parca a trecut o vesnicie de nopti nedormite. Oricum, m-am lai linistit. Eu credeam ca tot ce depaseste 40 de saptamani este deja cu risc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Culmea intarzierii a fost la sarcina nr 2 cand ultimul ciclu a fost pe 15 august si nasterea a fost pe 1 iulie.

      Delete
  5. Hristos a inviat!

    Diana, nastere usoara si bebe sanatos si vesel.

    ReplyDelete