Sunday, February 9, 2020

Mai multe...

... precizari despre ce se intampla daca folosesti metoda pietrei cenusii
*N observa ca s-a inchis sursa din care isi tragea energia malefica. Se obisnuise cu un flux abundent: te tortura si primea confirmari vizibileca suferi.
*N testeaza sa vada daca vreun anume comportament mai poate declansa in tine un raspuns emotional negativ care sa te faca interesant ca victima. Vor schimba tot felul de tactici sa vada daca mai au vreun fel de control emotional asupra ta.
*Daca ramai echilibrat dupa aceasta faza, vor incepe sa te interogheze despre ce anume s-a intamplat. Vor face aceasta indirect, intr-un mod cat se poate de jignitor si incercand sa proiecteze asupra ta ideea ca ti-ai iesit din minti ca sa afle de ce te comporti asa si cine te-a invatat.
*N devine foarte nesuferit si rautacios, mai greu de suportat decat inainte. Imaginea lor falsa despre el insusi nu mai este alimentata de reactiile tale si asta il face foarte nervos pe tine. Acesta e momentul cel mai dificil, mai ales ca oamenii nu inteleg exact care e ideea si se asteapta ca lucrurile sa mearga mai bine cu narcisistul. Gresit: tu vei putea sa iti recapeti din echilibrul interior, strategia asta este pentru tine, iar pe N il înnebuneste sa te vada stapan pe tine.
*Ca o ultima incercare de a iti face rau, N poate folosi barfa, te va denigra in toate cercurile de cunoscuti manipuland cu maiestrie opinia publica in detrimentul tau. Asta pentru ca acum ei stiu ca tu ti-ai dat seama cine sunt ei si sunt foarte stresati sa nu cumva sa dezvalui si altora adevarata lor fata. Pentru ca sa nu fii crezut cand ii aduci acuzatii iti vor murdari ei primii numele
Nota: strategia pietrei cenusii merge folosita in relatii extrafamiliale. In relatii vechi de cinci, zece, douazeci de ani este aproape imposibil de implementat, mai ales daca N e hotarat sa tina legatura cu victimacu orice pret.

No comments:

Post a Comment