Friday, September 27, 2019

Rubeola



... la 6luni, de data asta intr-o forma mai putin inspaimantatoare decat au facut-o ceilalti 7 frati ai ei. Un gand tainic imi spune ca explicatia ar fi un maslu la Frasinei la care a participat "intamplator" (adica eu eram cu ea dupa mine si nu venisem special pt maslu) in ziua debutului. Alta explicatie nu vad momentan in afara de mila Domnului fata de mine, panicoasa si pesimista.

4 comments:

  1. Am vrut doar sa va spun ca fetita noastra cea mica (alaptata) a facut la 3 luni varicela, iar la 9 luni zona Zoster, fara sa fi fost la vreo slujba deosebita. Deci, motivul poate ca nu e asta... eu cred ca in general e sanatoasa, nu au fost urmari, cred, sper... Va doresc bucurie si seninatate, iar micutei si dolofanutei, multa sanatatae si veselie!

    ReplyDelete
  2. Ideea era ca a evoluat mult mai bine datorita maslului, nu ca de acolo s-a molipsit😊. Virusul era contactat m demult

    ReplyDelete
  3. Hi, hi! Multumesc pentru nota de subsol :). Cred ca in mintea mea erau niste informatii legate de participarea cu urmari nedorite la unele slujbe (cam ca dezlegarile) si s-au reactivat acum. Incredibil ce subiectiv se poate intelege un lucru...

    ReplyDelete
  4. Varicela si zona zoster sunt date de acelasi virus sau nu imi amintesc eu bine? Adica din moment ce a capatat imunitate dupa prima as fi cezut ca nu poate face in csteva luni a doua boala. E gresit rationamentul insa bad.

    Intreb pt ca si ai mei au facut varicela si eu eram ljnistita ca asa sunt aoarati si de zona in viitor

    ReplyDelete