Monday, September 2, 2019

Chiar si vara...

...pe canicula, port in geanta-rucsac o tinuta mai grosuta pentru Anastasia: caciulita, sosete flausate, pantalonasi, jachetica. Asta pentru a avea echipament adecvat in cazul unei vizite inopinate la supermarket, unde sunt si zone cu vitrinine frigorifice, iar aerul conditionat e reglat prea rece chiar si pentru mine, ca adult.

Am vazut  mamici cu bebei dezbracati nevoite sa isi faca singure cumparaturile stresate de racoarea din magazin  O solutie de criza: ia un prosop sau orice alt articol vestimentar mare si inveleste (cu grija sa nu murdareasca) provizoriu bebelusul. Nu il lasa sa inghete de frig pana la iesire din zona rece. Si tine minte experienta neplacuta pentru data viitoare, ca sa iei masuri, nu o repeta intocmai.

1 comment:

  1. Da, și eu procedez la fel: am mereu în geanta încăpătoare câte un cardigan pentru cei mai mici. Cred că gențile shopper au fost gândite pentru mamele cu copii, de aici dimensiunile acestora. Altfel nu îmi imaginez la ce îi trebuie unei femei singure la cumpărături ditamai poșeta...

    ReplyDelete