Sunday, June 18, 2017

A trecut...

... iubita noastra la cele vesnice. Adormirea ei a fost un prilej sa cunoastem mai bine cat de firava e credinta noastra in viata vesnica.

Ne luptam sa punem invatura (intamplator sau nu, aceasta este ziua in care am aflat diagnosticul, dupa cum aveam sa constatat mai tarziu) bisericii in locul slabiciunii omenesti.

14 comments:

  1. Doamna,nu va cunosc si nu ma cunoasteti!Nu mai locuiesc in Romania de 12 ani.Din intimplare am descoperit blogul d-voastra si imediat v-am indragit pe d-voastra si pe toata familia.Nu pot sa cred ca D-zeu v-a supus la o asemenea incercare!De cind a-ti anuntat vestea ca fetita este bolnava mereu am asteptat stiri ca este sub tratament si ca este mai bine.Nu pot sa cred!Sa va dea D-zeu putere!

    ReplyDelete
  2. MULTUMIM DE POZE ....ELENA CEA SCUMPA SI DRAGA A AVUT CRUCE DEMUCENITA...ACUM SE ROAGA PT.NOI TOTI! MA BUCUR CA DUMNEZEU MI-A FACUT CUNOSCUTA FAMILIA EI SI PE EA CARE ARE UN SUFLET MANTUIT SIFERICIT! VOI NU ATI DEZNADAJDUIT SI CHIAR ATI STIUT SA- VA DUCETI CRUCEA BOLII A ELENEI CU VREDNICIE...AM INVATAT MULTE DIN ACEASTA INTAMPLARE...VORBESC SERIOS...ASA M-AM APROPIAT DE BISERICA SI AM MAI INVATAT CA NU TREBUIE SA NE FIE FRICA DE MOARTE PT CA NU EXISTA CI INVIERE IN IISUS HRISTOS-DOMNUL....CU RESPCET-FLORINA

    ReplyDelete
  3. CE FRUMOASA A FOST SI ACUM ELENA E MULT MAI FRUMOASA...ARE CHIAR UN SURAS DULCE ...E SUSRASUL DIN VESNICIE...CHIAR IMI DA O STARE DE FERICIRE CAND O VAD...TRANSMITE CEVA DIN RAI...DOAMNE AJUTA!

    ReplyDelete
  4. Maicuta Domnului sa o odihneasca si pe dumneavoastra sa va intareasca! Nu exista incercare si durere mai mare pe pamant... Numai Maicuta Sfanta va poate intelege si alina durerea cel mai bine! Micuta este acum inger si se roaga pentru familia dumneavoastra si intr-o zi va veti reintalni, in Imparatia Domnului. Fie ca aceasta cumplita incercare sa fie spre intarirea credintei! Domnul ingaduie suferinta si jertfa sufletelor nevinovate de copii pentru trezirea noastra, a tuturor! Domnului I-a bineplacut a o avea cat mai curand in bratele Sale pe Elenita, ca ingeras! O mamica

    ReplyDelete
  5. Aveti o familie minunata si imi sunteti exemplu, admir modul cum va cresteti copii si cum au devenit ei.E greu sa treci prin asemenea momente, dar scopul vietii nosatre este mantuirea,va indragesc tare mult, am trait clipe de mare tristete cu Elenuta,dar nadajduiesc sa ne trasmiteti ca sunteti mangaiata si dvs si familia, asa sa va ajute Dumnezeu.

    ReplyDelete
  6. Doamne ajută,mulțumim mult pentru împărtășirea gândurilor dvs.
    Vă urmăresc de multă vreme și ma bucur că aveți așa minunății de copii.
    Numai Domnul știe de ce a fost nevoie de Elena dincolo.
    De când vă citesc, parcă vă cunosc de o viață.
    Domnul și Maica Sa să vă întărească și să vă mângâie cu dragostea Lor.

    Cu drag,
    Gabriela

    ReplyDelete
  7. Domnul si Maicuta Lui sa va mangaie si sa va dea in continuare putere. Va imbratisez cu drag . Alina,Belgia

    ReplyDelete
  8. FIE CA ELENA SA VA VEGHEZE DE ACOLO DE SUS

    ReplyDelete
  9. Chiar nu sunt vrednice suferintele pe cat ne da Dumnezeu acolo sus. In Rai sunt si animale sau daor Sfinti si Ingeri?

    ReplyDelete
  10. Cum o priveste tatal ei...

    ReplyDelete
  11. Maica Domnului sa va intareasca! mi e drag un fragment dintr-un canon, care nu stiu cat de muult se potriveste dar vi-l spun totusi, iertati, " Maica Domnului, intoarce intru bucurie plangerea mea, izbaveste-ma de robia celor ce ma razboiesc neincetat si ma invredniceste luminii celei neinserate" de la Parintele Porfirie. Imi pare sincer rau de pierderea dvs de mama, micuta a ajuns in patria cereasca, Ierusalimul cel vesnic, dar pentru noi cei care am ramas aici e cel mai greu...ma rog pentru ea si pentru familia dvs.

    ReplyDelete
  12. Acum este SFANTA MUCENITA si face minuni ��❤❤❤❤

    ReplyDelete
  13. Si noi ne "folosim" de darurile duhovnicesti care se revarsa in urma ei...

    ReplyDelete