Sunday, October 16, 2016

Intrerup...

...putin tacerea de pe blog fiindca am intalnit ceva vrednic de consemnat. Este vorba de o vindecare minunata a unor leziuni de vitiligo cu agheasma de la izvorul sfantului Atanasie.

Sunt sigura de autenticitatea cazului, persoana in cauza fiind chiar nasul meu. Desi l-am vazut, nu mi-am dat eu cu parerea ca ar fi vitiligo. Diagnosticul a fost pus de un dermatolog care l-a asigurat ca boala asta nu trece pentru nimic in lume :)

Acum trei ani a observat ca pe tegumentul de pe dosul mainii drepte aparusera niste pete albe. S-au scurs cateva luni in care se resemnase la gandul ca fenomenul e ireversibil. Apoi a mers in Sfantul Munte intr-o excursie si fiindca au trecut cu grupul pe la izvorul sfantului Atanasie s-a spalat pe zona afectata cu putina agheasma. Spre surprinderea lui depigmentarile au inceput sa se recoloreze treptat. In scurt timp tegumentul si-a recapatat culoarea normala.

Anul acesta leziunile au reaparut, insa la mana cealalta. De data aceasta a mers la sigur la izvorul vindecarii cu gandul ca sfantul va face iarasi mila cu el. A primit si de data aceasta ajutor dumnezeiesc prin mijlocirea sfantului Atanasie.

3 comments:

  1. Doamne ajuta!
    Si mie mi-au parut pete pe maini, sunt inestetice.
    Prin ele, Dumnezeu ma vindeca de multe alte "bube".

    ReplyDelete
  2. Multumim pentru impartasire! Doamne ajuta.

    ReplyDelete
  3. RECOMAND TUTUROR MINUNILE SFANTULUI EFREM CEL MARE SI MINUNILE SFINTEI IRINEI DIN HRISOVOLANT...MARE E DUMNEZEU INTRU SFINTII SAI!

    ReplyDelete