Sunday, March 1, 2015

Plantute

 
Grigo le uda cu o lingura de apa in fiecare dimineata, cu o consecventa pe care ceilalti n-au avut-o. As spune ca s-a atasat de ele. Pacat ca nu vad un viitor fericit intr-o gradina pentru fasolicile noastre. O sa le punem in spatele blocului :(

3 comments:

  1. te rog sa-mi spui de unde ai luat cutia compartimentata. multumesc! (va urmaresc zilnic, imi aduceti un zambet in plus). adina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mai stiu: ori e organizator de cuie si piulite de la Practiker, ori e pentru ace si plumbi de la un magazin de pescărie.

      Delete
  2. eu am pus intr-o cutie de plastic de la ciuperci cred, unde am compartimentat cu cartoane de la hartie igienica (le-am taiat in sectiuni mai mici). Fasolea germineaza repede si e impresionanta pt copii sa vada evolutia ei (si samburii de castravete mi s-au parut ca germineaza rapid, cei de ridiche intr-o sapt. etc).

    Daca ai rabdare, incearca sa folosesti aparatul foto cu un trepied/sau pus pe cateva carti sa faci poze succesive, sa vada evolutia inregistrata. Cand voi fi in concediu o sa ma tin sa fac si eu asta.

    ReplyDelete