Friday, March 27, 2015

In sfarsit...

o chiuveta cu doua cuve

mai adanca si mai larga

si un blat nou de bucatarie
Cu ocazia montajului chiuvetei mi-am insusit mai bine o lectie pe care o cunosteam teoretic mai demult: niciodata nu incerca sa dai sotului indicatii pretioase in domenii si activitati specific masculine, cum ar fi treaba asta de instalator, mai ales cand e tensionat deja
de ora tarzie si oboseala si agitatia generala,
de incompatibilitatea dintre elementele care trebuie imbinate (chiuveta fiind adanca, tevaria de sub masca s-a dovedit a fi mai inalta decat distanta dintre fundul chiuvetei si planseul mastii)
de descoperirea altor probleme subiacente (am descoperit o teava colmatata) care necesita scule si unelte suplimentare (un sarpe lung)
si probabil de faptul ca soacra (care e si sponsorul) astepta sa vada mai degraba rezultatul final :)
imaginea care m-a bucurat pana la urma cel mai mult:
instalatia etansa si functionala

8 comments:

  1. S-o stapaniti fericiti.
    Are multe coturi dedesupt , sa pui sita la cele doua scurgeri pentru ca sa nu se depuna resturi pe tevi.

    ReplyDelete
  2. Cat de mult ma bucur pentru achizitia voastra!! Tare mult imi doresc si eu o asa chiuveta, dar inca nu I-a venit timpul. Sa o folositi cu drag! Mihaela

    ReplyDelete
  3. Are site si le folosesc. Intr-adevar, trebuie sa am grija, fiindca noi am mutat bucataria pe balcon si pana sa ajunga la coloana principala de scurgere apa cu resturi menajere trece printr-o teava lunga de 3 m care nu e prea inclinata, deci am toate sansele sa se formeze din nou depuneri. Ma gandesc chiar sa mai las apa sa curga putin dupa ce spal vasele seara ca sa se duca coloana de apa murdara si sa nu stagneze peste noapte in instalatie.

    ReplyDelete
  4. Apa clocotita cu pur de vase in ea o oala plina arunca seara , asa ne -a invatat pe noi instalatorul, si a mea are inclinatie proasta si cand se infunda e jale.

    ReplyDelete
  5. utilizare indelungata si fara reparatii !

    ReplyDelete
  6. S-o folositi sanatosi! Cu siguranta e foarte utila, iar mie imi place si ca e portocalie, n-am mai vazut.
    Textul postarii e de mare folos.

    ReplyDelete
  7. Ce fain arată! Şi eu vreau o chiuvetă adâncă şi mai mare chiar dacă nu ţin să fie cu două cuve. Şi am aceeaşi problemă cu scurgerea din cauza diferenţei de nivel (am bucătăria la demisol). S-o folosiţi sănătoşi!

    ReplyDelete