Friday, March 13, 2015

Eu...

...venind din piata duminica dupa-amiaza, nemultumita ca nu-mi organizez viata astfel incat sa nu incurajez comertul in zi de sarbatoare.

4 comments:

  1. Ecaterina, deja ti-ai recapatat silueta, ai slabit! la mine nu s-a intamplat la fel de repede. si inca ceva: acelea sunt mere romanesti (asa cum cresteau odata in gradina la bunicii) ?!!! adina

    ReplyDelete
  2. am slabit mult, intr-adevar
    nu sunt mere din gradina bunicii

    ReplyDelete
  3. o sa te rog sa nu o iei ca o observatie, ci doar dau un exemplu din viata mea. Eu nu reusesc sa ma organizez cu multe treburi gospodaresti (si vai, nici cu jobul) asa ca imi raman majoritatea sa le fac sambata (si nu, nu am 7 copii, ci...unu, dar nu copilul e de vina ci eu). Asa ca imi scriu pe hartie ce am de facut. Inclusiv meniul pe sapt. urmatoare e scris, calculat cantitati, asa ca sambata dim. am frigiderul gol asa ca sunt nevoita sa fac plinul pe restul sapt.
    Imi ramane duminica linistita, pt sufletul meu si finisat unele treburi, nu e bine dar sunt multumita si asa, grosul e sambata. Mi-am impus ca duminica sa ma ocup de ce imi place, de ce ma calmeaza,de donatii / de cazurile care sunt in nevoie, de odihna (treburile care ma enerveaza si irita le las pe timpul saptamanii).

    Nu imi iese. Si ma enervez, si cred ca e cel mai rau lucru care pot sa il fac intr-o zi de sarbatoare: sa traiesc sentimente urate, de nemultumire si insatisfactie.

    Complimente si de la mine pt silueta capatata.

    ReplyDelete
  4. Da, si eu ma enervasem. In plasa aveam fructe, iar consumul de fructe fluctueaza mult. Nu-l prea pot estima. In felul acesta am ajuns sa cumpar iar duminica.

    Nu am intentionat sa slabesc, ci doar sa perseverez in regulile alimentare pe care mi le-am propus. In plus m-au macinat niste probleme, de nici sa mananc nu-mi mai venea.

    Slava Domnului ca lapte se face si din piatra seaca :)

    ReplyDelete