Saturday, July 12, 2014

In brate...

la tati se rasfata la 4, respectiv 2 ani Grigo si Elena. Eu o mai accept doar pe Elena in brate, si atunci cand e foarte obosita.

7 comments:

  1. f. frumoasa poza!

    ReplyDelete
  2. Doamne ajuta! Fetita mea de 2 ani e tare plangacioasa de ceva vreme. Plange din orice, tipa la noi si nu ne asculta. Ne spune nu la orice. Nu prea mai fac fata, trebuie sa recunosc. As vrea sa stiu daca te-ai confruntat vreodata cu ceva similar si ce as putea face. Iti multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Greu de raspuns...

      Si copiii mei au avut perioade in care au fost extrem de dificili. Ai nevoie de multa rabdare.

      Incearca sa identifici (atat cat te lumineaza Dumnezeu) si sa elimini factorii care crezi ca ar putea fi cauza comportamentului ei.

      Pe copii ii ajuta mult si impartasania, binecuvantarea cu ulei sfintit, aghiasma si alte sfintenii.

      Delete
  3. Multumesc de raspuns! Referitor la aceasta, ne confruntam si cu o alta problema: de vreo luna incoace cand o ducem sa o impartasim, tipa, plange, zice nu, intr-un final deschide gura si ia impartasania, dar pana atunci intoarce capul si tot refuza. E un copil impartasit la aproape fiecare Liturghie de peste an, ar trebui sa fie obisnuita. Nu stiu ce sa fac, imi vine sa nu o mai duc la impartasit sau sa nu mai insist sa o ia. Stiti ce-as putea face? Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am trecut si noi printr-o scurta perioada in care fetita la aproape un anisor refuza Sf. Împărtășanie...nu făcea scandal, dar întorcea capusorul cand vedea lingurița. Pr.duhovnic ne-a sfătuit sa nu o impartasim cu forta. Adică mergeam in continuare duminică de duminică si daca refuza mergeam mai departe si in câteva duminici si- a revenit spre Slava Lui Dumnezeu si bucuria noastră.

      Delete
    2. Am scris in graba de pe telefon mesajul si e cam incomplet...nu stiu daca s- a inteles...ideea era ca nu am împărtășit fetitta cu forța niciodată...daca întorcea căpșorul, treceam mai departe prin fata Sfintelor Uși si incercam din nou duminica viitoare.

      Delete
  4. Ceea ce stiu e ca nu se impartasesc cu forta nici sugarii...

    ReplyDelete