Saturday, May 14, 2022

Spunea...

... cineva ca in Romania lipsesc "femeile mentor". Nu stiu daca lipsesc cu adevarat in toate domeniile, dar mie mi-a lipsit mult la tinerete lipsa unor modele feminine crestine. 

Din fericire, mai sunt pe internet diverse resurse din care sa ne inspiram pentru a ne perfectiona latura feminina altfel decat dicteaza curentul mediatic contemporan. Totusi, de la nimeni nu poti prelua complet, ci sa folosești doar fragmente din viziunea lor ca sa le integrezi in propria poveste, cea a femeii din tine. Chiar ma gandeam intr-un timp sa las aici, sub eticheta de "conspecte", ceea ce cred ca este demn de reținut din materiale mai ample, care nu merita parcurse integral. Nu stiu daca voi reusi... 

Deocamdata va las sa "rasfoiti" doua canale ytb care ma relaxeaza si ma inspira uneori si ale caror autoare emana un farmec feminin aparte si au o anume sensibilitate si profunzime a gandirii, nu isi afiseaza doar imaginea. 



2 comments:

  1. pe prima o urmaresc si eu, pe a doua nu o stiam.Asa fac si eu, iau de la altii ce simt ca mi se potriveste.Si aceste canale de youtube sunt un inlocuitor foarte bun pentru tv, pe langa atmosfera foarte placuta si motivationala mai si inveti cate ceva.

    ReplyDelete