Saturday, May 21, 2022

Hack...

... util pentru cele carora va plac espadrilele vara, dar suferiti din cauza transpiratiei excesive a piciorelor (daca mai au si talpa de cauciuc, rezultatul e dezastruos) si nu vi se pare ok spalarea lor dupa fiecare purtare mai indelungata:

- se pot pune branturi de piele perforata, care se scot si se sterg sau spala mai simplu. 

-o solutie mai ieftina si mai comoda ar fi utilizarea de absorbante zilnice, din acelea subtiri si finute. Se aplica pe talpa și se indeparteaza ori de cate ori nevoia de igiena o cere. Senzatia este de picioare uscate, iar improsatarea este instantanee. 

3 comments:

  1. Văzusem șmecheria cu absorbantele lipite pe interiorul cămășilor, la axile, dar nu mă gândisem ca se pot folosi și in încălțăminte. Dar nu rămâne apoi talpa interioară lipicioasa?

    ReplyDelete
  2. Nu, dupa cum nici chilotul nu ar ramane. Oricum, dupa ce le dezlipesti, puialtele noi, asa ca nu conteaza cum ramane pe dedesubt.

    ReplyDelete
  3. Ambele solutii sunt faine, dar in ceea ce ma priveste cred ca as alege doar branturile din piele pentru ca m-as simti cam aiurea sa fiu nevoita sa ma descalt undeva pe neasteptate si sa se vada absorbantele in papuci.

    ReplyDelete