Sunday, May 22, 2022

Cu ajutorul...

... lui Dumnezeu voi participa online maine la o conferinta cu pr Mihoc, tata a 13 copii. Anuntul este postat pe un grup de preotese, asa ca probabil va fi "cu usile inchise". Nu stiu daca si cate intrebari imi va fi permis sa pun, dar cred ca vor trebui trecute printr-un filtru/cenzura a vreunei moderatoare. 

Nu il cunosc pe parinte, dar mi-ar placea sa fie un om sincer, cu bune si cu rele, fiindca detest ipocrizia mai mult decat neputinta. Eu l-as intreba:

1. Daca a intentionat de la bun început o familie mare sau au lasat lucrurile sa curga de la sine. 

2.Cum s-a implicat personal in cresterea si formarea propriilor copii? Cat le-a acordat ingrijire fizica sau cat s-a jucat si cat a vorbit de la suflet la suflet cu fiecare, la diferite varste? 

3. Daca a intampinat vreodata piedici serioase (pe motive de sanatate a doamnei preotese, financiare, de resurse psihice, de spatiu insuficient al locuintei) si cum s-a raportat la acestea? Si-au pus vreodata problema restrictionarii vietii de cuplu pe termen mai lung? Daca da, ce consecinte a avut asupra relatiei si atmosferei in casa? 

Voi ce intrebari ati pune? Posibil sa nici nu reusesc (lipsa timp) sa ma loghez... 

6 comments:

  1. Parintele, fiind deja profesor universitar, păștea intr-o perioada vaca pe marginea drumului și un trecător l-a apostrofat:
    -Vezi, dacă nu ți-a plăcut cartea…!?

    ReplyDelete
  2. Nici eu nu-l cunosc , dar al meu soț "il citește " și îl ascultă pe la radio cu plăcere deosebită.
    Doamne ajuta, să găsiți macar o portiță, așteptam cu nerăbdare impresiile de după :).
    Mulțumim!

    ReplyDelete
  3. Întrebarea 3,dar sa răspundă d na preoteasa....

    ReplyDelete
  4. Sper sa se publice undeva conferința, si pentru cei fara fb :-). Cred ca vom afla multe răspunsuri chiar si neadresand întrebări.

    ReplyDelete
  5. Daca o gaseste cineva, poate lasati un link

    ReplyDelete