Wednesday, January 18, 2023

Raspuns...

... la intrebarile care mi s-au pus legat de Frasinei


Blogger nu permite video lungi, asa ca m-am vazut nevoita sa recurg la ytb. Daca apar reclame, sa stiti ca au intrat automat si inca nu stiu sa ma descotorosesc de ele. 

3 comments:

  1. Așa cred și eu, doamna Ecaterina!
    Nu se termina lumea și preoți duhovnici sunt peste tot!
    Important e că noi sa ne dorim schimbare pe care Dumnezeu o cere de la noi!

    ReplyDelete
  2. Va multumesc! M-as bucura sa mai inregistrati si alte materiale audio/video. Imi este tare usor (si drag) sa va ascult, mai ales la serviciu. Elena

    ReplyDelete
  3. Nu are legătura cu subiectul, vreau doar sa va cer un sfat in legătura cu adolescenții… copilul meu cel mare este in clasa a opta și e destul de naiv, ma tem ca e furat încet de duhul celor de vârsta lui, in ciuda valorilor pe care ne-am străduit sa i le evidențiem de-a lungul vieții.
    Este singurul din clasa care nu va participa la banchetul de la sfârșitul anului scolar, in ciuda regretului sau. Mie și tatălui sau ni se pare un eveniment total nepotrivit (sărbătoresc…ce? Nici n-au reușit încă sa între la un liceu), foarte costisitor, unde se vor servi băuturi alcoolice, se va fuma (presupun ca in acel context elevii fumători nu vor mai avea rusine de cadrele didactice), se ca dansa bezmetic intr-o atmosfera infernala.
    Copiii dumneavoastră au participat la astfel de banchet? Am încercat sa ii explicam cât de nelalocul lui este evenimentul, dar suferă, pentru ca ceilalți îl arată cu degetul și se simte marginalizat.
    Iertati ca va răpesc timpul așa.

    O mămica mai bleguță

    ReplyDelete